» آشپزی

آشپزی

آش یخ آذربایجان/ خورش گوجه سبز
شماره 29
آش یخ، غذایی از خطه آذربایجان شرقی است. شاید نام آن کمی جالب باشد ولی مانند هر غ... ادامه مطلب
کال کباب گیلانی
شماره 28
کال کباب یکی از پیش غذاهای پرطرفدار گیلانی است. طرز تهیه کال کباب گیلانی و اصیل ... ادامه مطلب
قیمه نثار
شماره 27
قیمه نثار یک غذای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی از خطه قزوین است. در آستانه سال نو ... ادامه مطلب
شیرینی حاجی بادام
در این شماره از نشریه که در نزدیکی ایام نوروز است قصد داریم روش تهیه شیرینی حاج ... ادامه مطلب
پنکیک سیب زمینی با پنیر،یک صبحانه دلچسب
شماره 26
پنکیک، خوراکی خوشمزه ای است که به شکل های مختلف پخته می شود. از پنکیک هم برای وع... ادامه مطلب
قیقناق،خاگینه آذری ها
شماره 26
قیقناق، نوعی خاگینه است که هموطنان آذری – مخصوصا تبریزی ها در فصل سرما، بیشتر بر... ادامه مطلب
مرغ شکم پر با برنج
شماره 25
مرغ شکم پر یکی از غذاهای پرطرفدار با طعم بسیار دلچسب و لذیذ است که معمولا در مجا... ادامه مطلب
کوفته شیرین
شماره 25
کوفته شیرین یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است که طعم شیرین آن مورد علاقه بسیاری از... ادامه مطلب
کوکوی لوبیا
در این شماره قصد داریم تهیه کوکوی لوبیا که غذای لذیذی است را به شما آموزش دهیم. ادامه مطلب
دسر زعفرانی
دراین بخش قصد داریم شما عزیزان را با یک دسر خوشمزه که طرز تهیه آن آسان است آشنا ... ادامه مطلب