دسر زعفرانی

(شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴) ۱۱:۰۰

دراین بخش قصد داریم شما عزیزان را با یک دسر خوشمزه که طرز تهیه آن آسان است آشنا کنیم.

موادلازم:

آب چهار لیوان

شیر پنج لیوان

گلاب نصف لیوان

شکر سه لیوان

زعفران آب شده پنج قاشق سوپ خوری

طرز تهیه : نشاسته را در چهار لیوان آب سرد حل کرده و خوب با پشت قاشق صاف می کنیم ، آرد برنج را در شیر سرد حل کرده و خوب هم می زنیم ، سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و غلیظ شود .

شکر و گلاب و زعفران آب شده را اضافه کرده و مرتب مایع را روی حرارت بهم می زنیم تا ته نگیرد . هنگامی که خط قاشق روی مایه محو نگردد ، دسر شما غلیظ شده و آماده است .

از روی حرارت برداشته و مدت پنج الی ده دقیقه هم زده تا کمی خنک شود و بعد در قالب مورد نظر ریخته و به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال قرار داده و بعد در ظرف مناسبی برگردانده و نوش جان فرمائید .

 

                                زنده یاد فریبا اقصایی


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید