شماره 25

کوفته شیرین

(شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۷) ۱۱:۰۰

کوفته شیرین یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است که طعم شیرین آن مورد علاقه بسیاری از افراد است .


مواد اولیه برای درست کردن این کوفته شامل موارد ذیل است:
• گوشت چرخ کرده 250 گرم
• برنج 200 گرم
• نعنا خشک 25 گرم
• شکر 100 گرم
• سرکه دو سوم لیوان
• پیاز 1 عدد
• تخم ‏مرغ 1 عدد
• آب 1 لیوان
• نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه:
.1 برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود.
. 2سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید.
.3 بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید.
.4 وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم ‏مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
.5 از مواد به اندازه ی یک پرتقال برداشته و به شکل بیضی فرم دهید و کف ظرف بچینید.
.6 در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، 2 قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود.
. 7 سپس سُس آماده شده را روی کوفته‏ ها بریزید.
. 8 با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است تا کوفته‏ ها کاملا مغز پخت شوند.

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید