شماره 27

قیمه نثار

(چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷) ۱۱:۰۰

قیمه نثار یک غذای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی از خطه قزوین است. در آستانه سال نو پیشنهاد می شود برای خانواده و میهمانی‌های این ایام در فهرست غذایی خود قرار دهید.

مواد لازم برای چهار نفر:
برنج 600 گرم(4پیمانه)
پیاز متوسط خرد شده 2عدد
روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
گوشت قیمه ای خردشده 600گرم
نمک وفلفل به میزان لازم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
زعفران حل کرده غلیظ دوقاشق غذا خوری
زرشک 50 گرم
خلال بادام 150 گرم
خلال پسته 150 گرم
خلال نارنج ویا پرتقال تلخی گرفته 150 گرم
شکر یک قاشق غذا خوری
طرز پخت:
برنج را پس از پختن، آبکشی کرده، دم کنید. آنگاه پیاز را در روغن سرخ کنید تا جایی که طلایی شود؛ سپس گوشت را بیفزایید و تفت دهید؛ سپس فلفل وزرد چوبه را اضافه کنید و30 ثانیه دیگر آن را تفت دهید. حالا آب را بیفزایید – به حدی که روی گوشت را بپوشاند – و صبر کنید تا گوشت بپزد. در اواخر پخت، نمک وهنگامی که آب آن کشیده شد، یک قاشق زعفران حل کرده به آن اضافه کنید.
در ماهیتابه ای روغن( بهتر است کره باشد) ریخته، روی اجاق قرار دهید. خلال بادام و پسته شسته شده را تفت دهید؛ سپس زرشک وخلال نارنج یا پرتقال و یک قاشق شکر وکمی نمک وباقیمانده زعفران را بیفزایید وهمه را با هم تفت دهید. قدری از مخلوط را جهت تزیین، کنار بگذارید و بقیه را هنگام کشیدن برنج در دیس لابلای آن بگذارید و با باقیمانده مخلوط آن را تزیین کنید.


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید