شیرینی حاجی بادام

(چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷) ۱۱:۰۰

در این شماره از نشریه که در نزدیکی ایام نوروز است قصد داریم روش تهیه شیرینی حاج بادامی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم :
روغن جامد آب کرده ½-1 پیمانه
مغز بادام 2 پیمانه
پودرقند 1 پیمانه
هل 2 قاشق چایخوری
آرد 3 پیمانه
طرز تهیه
روغن جامد را به صورت غیرمستقیم آب می کنیم. ( فقط آب شود اصلاً نباید داغ باشد.) سپس پودر قند و هل را اضافه کرده، هم می زنیم. بعد پودر بادام را اضافه کرده، آرد را کم کم اضافه می کنیم تا موقعی که به خمیر نچسبد؛ بعد با دست آنقدر ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد.
خمیر را به قطر یک سانت بین 2 نایلون با وردنه باز می کنیم سپس با کاتر اشکی یا دایره یا هر طرح دلخواه دیگر، قالب می زنیم و بعد در کف سینی که کاغذ روغنی دارد با فاصله می چینیم به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته بعد در داخل فر با درجه 175 سانتی گراد در طبقه وسط به مدت 15 الی 20 دقیقه می گذاریم و در پایان بعد از پخت رویش را پودر قند می پاشیم.
نکته 1 : بهتر است که بادام را قبل از آسیاب کردن، کمی بو داده شود
نکته 2 : بادام زیاد پودر نشود
نکته 3 : اگر روی شیرینی پودر قند می پاشید- برای اینکه زیاد شیرین نشود- از مقدار پودر قند اصلی کم کنید.

مریم پورافشاری – شرکت پتروشیمی اصفهان


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید