/ آشپزی

آشپزی

آش شلغم داروی سرماخوردگی
فصل سرما که از راه می‌رسد با خودش، سرماخوردگی و انواع آنفلونزا را می‌آورد. یکی ا... ادامه مطلب
 
خوراک مرغ کاچیاتوره ایتالیایی
یکی از غذاهای ایتالیایی که با استفاده از مرغ تهیه می‌شود خوراک مرغ کاچیاتوره ایت... ادامه مطلب
 
چیز کیک تیرامیسو
تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که به صورت لایه ای با بیسکوییت مخصوص و کرم پنیر و ... ادامه مطلب
 
سالاد کرفس با مرغ یک غذای مقوی و رژیمی
کرفس یکی از معدود غذاهای ایده‌آل است که می‌توانید برای کاهش وزن بدون مشکل آن را ... ادامه مطلب
 
سوفله مرغ و بادمجان
گراتن مرغ وبادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی... ادامه مطلب
 
طرز تهیه بامیه خانگی ویژه ماه رمضان
زولبیا، بامیه و گوش فیل از خوشمزه ترین شیرینی های ماه رمضان هست. اگه میخواین در ... ادامه مطلب
 
باسلوق یا مسقطی رنگی متفاوت برای عید
باسلوق یک شیرینی سنتی خوشمزه و پرطرفدار است. ظاهر جذاب و شفاف این شیرینی باعث شد... ادامه مطلب
 
مافین گوشت قلقلی ساده و خوشمزه
مافین گوشت چرخ کرده غذایی بسیار ساده و شیک است که خوش خوراک است و مورد علاقه بسی... ادامه مطلب
 
بروشتای هویج،فینگر فود خوشمزه
بروشتای هویج، یک نوع پیش غذا و فینگرفود خوشمزه و لذیذ می باشد که می توانید خیلی ... ادامه مطلب
 
لخ لخ بوشهری غذایی مقوی و خوشمزه
یکی از غذاهای محلی و معروف جنوبی که مختص شهر بوشهر می‌باشد لخ لخ است که به معنی ... ادامه مطلب
 
طرز تهیه کیک قاشقی فوری
کیک قاشقی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه تهیه ... ادامه مطلب
 
نوشیدنی های پاییزی
هر فصلی نوشیدنی های مخصوص به خود را دارد در فصل پاییز و زمستان هم نیاز است تا نو... ادامه مطلب
 
تهیه کبه عربی
کبه جزو آن دسته غذا های خاورمیانه ‌ای است که بسیار محبوب و با ظاهری زیبا می باشد... ادامه مطلب
 
شربت های گوارای مخصوص تابستان
پذیرایی با یک لیوان شربت لذیذ و گوارای خانگی در روزهای عید، برای همه لذت‌بخش است... ادامه مطلب
 
گراتن بادمجان با سیب زمینی
شماره 52
گراتن بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار یونانی است که به خاطر طعم بسیار خو... ادامه مطلب
 
یک صبحانه لذیذ با آووکادو و تخم مرغ
شماره 51
تخم‌مرغ پخته در آووکادو با طعمی خامه‌ای، خوشمزه و کره‌ای، غذایی است که هر فردی ع... ادامه مطلب
 
طرز تهیه حلوا تر دو رنگ ویژه ماه رمضان
شماره 50
از جایی که در ماه مبارک رمضان به سر می بریم ، تصمیم گرفتیم امروز شما را با دستور... ادامه مطلب
 
شیرینی نخودچی برای عید نوروز
شماره 49
عید نوروز امسال نیز مثل سال گذشته تحت الشعاع ویروس کرونا قرار گرفته به طوری که ت... ادامه مطلب
 
آش ترخینه دوغ
شماره 48
آش ترخینه آنتی‌بیوتیک طبیعی به شمار می‌رود و برای درمان سرماخوردگی بسیار مشهور ا... ادامه مطلب
 
جامبو شلز سوخاری
فینگرفودها ببسیار پرطرفدار هستند. جامبو شلزها یا پاستاهای صدفی یکی از گزینه های ... ادامه مطلب
 
والک پلو تهرانی
والک یک گیاه کوهی است که معروفترین غذایی که با آن درست می‌کنند والک پلو است و بس... ادامه مطلب
 
طرز تهیه مانی پلو
شماره 45
مانی پلو یکی از انواع پلوهای سنتی ایرانی و متعلق به منطقه دامغان در استان سمنان ... ادامه مطلب
 
مرغ نعنایی اماراتی و مکزیکی
شماره 44
غذاهایی بسیار لذیذ با مزه هایی متفاوت. اگه از غذاهایی که تاحالا درست کردین خسته ... ادامه مطلب
 
سالاد پاستا / نودل جدید رژیمی
شماره 43
همراهان عزیز در این شماره در نظر داریم شما را با 2 نوع غذای رژیمی خوشمزه آشنا کن... ادامه مطلب
 
قنبر پلو/غم برپلو شیرازی
قنبرپلو یکی از غذا‌های اصیل و سنتی شهر شیراز است که در مراسم‌ها و مناسبت‌های خاص... ادامه مطلب
 
مرصع پلو با ماهی
شماره 41
با وجود محبوبیت بالای مرصع پلو با مرغ، برای ایجاد تنوع و تشویق کودکان به خوردن م... ادامه مطلب
 
طرز تهبه کوکوی لوبیا سبز/آش غوره
شماره 40
معمولا توصیه می شود که در تابستان مصرف پروتئین حیوانی کاهش یابد و به جای آن از م... ادامه مطلب
 
کبه برنجی (عربی)
کبه برنجی جزو غذا های عربی است که برای تهیه و آماده سازی این غذا به 1 ساعت و 15 ... ادامه مطلب
 
طرز تهیه" خورش گوجه سبز"و سیرپلو با تره
شماره38
در این شماره قصدداریم شما را با طرز تهیه خورش گوجه سبز و سیرپلو با تره آشنا کنیم... ادامه مطلب
 
قطاب خانگی سنتی
جای جای ایران، خوراکی ها و شیرینی های ویژه خود را دارد. این شیرینی ها بی ارتباط ... ادامه مطلب
 
دستور پخت لقمه شکم پر /خورش فسنجان (بدون گوشت)
شماره36
در این شماره قصد داریم برای شما عزیزان دستور پخت دو غذای لذیذ لقمه شکم پر و خورش... ادامه مطلب
 
آش اوماج/ انار بیج
شماره 35
در این شماره قصدداریم که شما عزیزان را با 2 نوع غذای محلی آش اوماج و انار بیج آش... ادامه مطلب
 
خورش هویج
خورش هویج، اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نام های خورش هویج ترکی و خورش هویج... ادامه مطلب
 
آش انار/نخود پلو
شماره33
قصد داریم در این شماره شما را با طرز تهیه دونوع غذای لذیذ وخوشمزه آشنا کنیم. ادامه مطلب
 
مانی پلو؛ غذای دامغانی
شماره32
از آنجا که ایران عزیز ما پر از تنوع اقلیمی است به هر سو که می رویم، با غذاهای مح... ادامه مطلب
 
چکدرمه؛ غذای محلی بندر ترکمن و آق قلا
شماره31
ترکیبات غذایی هر منطقه ای با توجه به آب و هوا و نیازهای طبیعی آن منطقه شکل می گی... ادامه مطلب
 
آش یخ آذربایجان/ خورش گوجه سبز
شماره 29
آش یخ، غذایی از خطه آذربایجان شرقی است. شاید نام آن کمی جالب باشد ولی مانند هر غ... ادامه مطلب
 
کال کباب گیلانی
شماره 28
کال کباب یکی از پیش غذاهای پرطرفدار گیلانی است. طرز تهیه کال کباب گیلانی و اصیل ... ادامه مطلب
 
قیمه نثار
شماره 27
قیمه نثار یک غذای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی از خطه قزوین است. در آستانه سال نو ... ادامه مطلب
 
شیرینی حاجی بادام
در این شماره از نشریه که در نزدیکی ایام نوروز است قصد داریم روش تهیه شیرینی حاج ... ادامه مطلب
 
پنکیک سیب زمینی با پنیر،یک صبحانه دلچسب
شماره 26
پنکیک، خوراکی خوشمزه ای است که به شکل های مختلف پخته می شود. از پنکیک هم برای وع... ادامه مطلب
 
قیقناق،خاگینه آذری ها
شماره 26
قیقناق، نوعی خاگینه است که هموطنان آذری – مخصوصا تبریزی ها در فصل سرما، بیشتر بر... ادامه مطلب
 
مرغ شکم پر با برنج
شماره 25
مرغ شکم پر یکی از غذاهای پرطرفدار با طعم بسیار دلچسب و لذیذ است که معمولا در مجا... ادامه مطلب
 
کوفته شیرین
شماره 25
کوفته شیرین یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است که طعم شیرین آن مورد علاقه بسیاری از... ادامه مطلب
 
کوکوی لوبیا
در این شماره قصد داریم تهیه کوکوی لوبیا که غذای لذیذی است را به شما آموزش دهیم. ادامه مطلب
 
دسر زعفرانی
دراین بخش قصد داریم شما عزیزان را با یک دسر خوشمزه که طرز تهیه آن آسان است آشنا ... ادامه مطلب