2

ابو اسحاق اطعمه

(سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴) ۰۹:۰۰

مخاطبان عزیز سلام امیدوارم حالتان خوب باشد ودر این فصل سرد روزگار گرمی داشته باشید بدون مقدمه می خواستم از شما سوال کنم آیا شاعری می شناسید که درزمینه خوراکی وآشپزی شعر سروده باشد. احتمالاحدس زدید شاعری با این وصف درقدیم الایام شعرهایی این چنین سروده و ما قصد داریم دراین بخش نشریه شما را با این شاعر خوش ذوق آشنا کنیم

شاعری  شیرین سخن که در هربیت از شعر او نام غذایی آمده آن هم غذاهای سالم، بهداشتی وبدون هورمون وحتما هم بدون پالم، این شاعر شیرین سخن وخوش اشتها هم عصر حافظ بوده ودر شیراز زندگی می کرده است.  البته از تاریخ ولادت ایشان چیزی در دست نیست .فقط همین قدر می توانیم بگوئیم او در اواسط قرن هشتم هجری بدنیا آمده است. ایشان از کودکی به شعر وادب علاقه زیادی داشته از هوش ونبوغ خوبی بهره مند بوده و به شعرهای حافظ،، سلمان ساوجی، سعدی، ناصر خسرو علاقه زیادی داشته است. البته فکر می کنم  به طبع ایشان خواندن این شعرها هم یاد آور شیر، شیرینی، انگبین، ادویه و عسل ومثل...... بوده به هر حال ایشان اینگونه ازاین شاعران بهره برده و با سبکهای شاعران بزرگی که با متانت از عشق، شعر، ساقی و پیمانه سخن شعر سرودند سخن خوراکی سر داده او با کنجد و روغن شکر وآرد لذیذ ترین صنعت شعر را پخته و در هم آمیخته و نوشیدنی های خوشگواررا معرفی کرد که شاید اگر در دنیای امروزبود رقیب بزرگترین برندهای مشهور دنیا می شد.اسم این شاعر بزرگ مولانا جمال الدین ابو اسحاق احمد حلاج معروف به ((ابو اسحاق اطعمه)) است  می توانید با جستجوی در فضای گوگل اطلاعات زیاد وجالبی از ایشان بدست آورید . توصیه ای هم برای عزیزانی که در مارکتینگ خوراکی و به خصوص فست  فود ها دستی  بر آتش  دارند می توانند لیست  این غذاهای سنتی  و سالم  را در کنارلیست  فست فودها ارائه دهند شاید به  مذاق  اهل  وفاق  خوش آید.

 من با خیال کله وکیپا نشسته ام                                     نی دربه روی خسته وتنها نشسته ام

از شوق آب رکنی وبرنج زرد                                     همچون قلندران به مصلا نشسته ام

یا رفته ام به سعدیه، در آستان شیخ                                 با نان گرم وارده وحلوا نشسته ام

من از برای دنبه بسی در کنار خوان                               با سرکه از نفاق چو حلوا نشسته ام

 

تعداد بازدید : ۲,۷۴۷
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید