مواد لازم :
لوبیا سبر قلمی 500گرم
سیب زمینی 4 عدد متوسط
پیاز متوسط 1 عدد
هویج 2 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
روغن جهت سرخ کردن به مقدار کافی
نمک و ادویه شامل پور گل محمدی ، زرد چوبه و دارچین به مقدار کافی
طرز تهیه :
لوبیا سبز و سیب زمینی و هویج را بصورت یکنواخت و نگینی خرد می کنیم و یکدست خرد کردن مواد باعث زیبایی بیشتر کوکوی ما می شود .
لوبیا سبزهای خرد شده را آب پز کرده و کنار می گذاریم و بعد هویج های نگینی شده را هم آب پز می کنیم .
پیاز را بسیار نازک خرد کرده و کمی تفت داده ، فقط در حدی که کمی نرم و سبک شود و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم .
سیب زمینی های خرد شده را هم جداگانه سرخ کرده و در آخر کمی زرد چوبه به آن اضافه می کنیم .
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و ادویه جات را اضافه می کنیم و سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و توی ماهی تابه ای که از قبل داخل آن به مقدار کافی روغن ریخته و داغ شده می ریزیم و شعله گاز را کم می کنیم تا مغز پخت شود و بعد آن روی کوکو را بر می گردانیم که سرخ شود.
سپس کوکو را در ظرف مناسبی برگردانده و با گردو و خلال بادام و خلال پسته تزئین کرده و نوش جان بفرمایید .