شماره38

طرز تهیه" خورش گوجه سبز"و سیرپلو با تره

(دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۹) ۱۲:۴۹

در این شماره قصدداریم شما را با طرز تهیه خورش گوجه سبز و سیرپلو با تره آشنا کنیم.

مواد لازم برای چهار نفر
سیر: دو گل
برنج: سه پیمانه
تره خرد شده: دو لیوان
زعفران: یک قاشق سوپخوری
پیاز: دو عدد
گوشت گوساله خورشی: نیم کیلوگرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز پخت
سیر را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کنید. تره‌ها را نیز پاک کرده، خیس کنید و بعد بشویید و زمانی که آب آن رفت، تره‌ها را ریز خرد کنید. حال برنج ها را پاک کنید و بگذارید تا خیس بخورد.
در مرحله بعدی نوبت به پیاز ها میرسد آنها را پوست بکنید و پس از شستن خرد کنید..
پیازها را همراه با گوشت های پاک و خرد شده و کمی نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزند.
برنج ها را که خیس کرده اید پس از جوشیدن همراه با مقدار نمک لازم آبکش کنید.
سیر و تره خرد شده را با هم مخلوط کنید و سپس در زمان دم کردن برنج، یک لایه برنج و یک لایه مخلوط سبزی و سیر اضافه کنید.زعفران را سائیده و با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی برنج بریزید، برنج را دم بگذارید.
بعد از این که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن نیز گوشت‌ها را بچینید.
نکته
می‌توانید برای جلوگیری از افت فشار کمی دارچین نیز در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنید.
این غذا را با یک نوشیدنی با مزاج گرم مانند نوشیدنی دارچین یا زنجبیل میل کنید.
طرز تهیه" خورش گوجه سبز"
خورش گوجه سبز، یکی از غذاهای خوشمزه است که بنا به موقعیت مکانی به شکل های مختلفی پخته می شود. این خورش بهتر است با مرغ، طبخ شود. زمان پخت این خورش چندان طولانی نیست.
مواد لازم
• مرغ : 400 گرم
• گوجه سبزمتوسط: 30 عدد
• جعفری خرد شده: 4فنجان
• نعنا: خرد شده یک فنجان
• پیاز متوسط : یک عدد
• آرد گندم: یک قاشق غذاخوری
• روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه برای 4نفر:
*ابتدا نعناع و جعفری را به همان ترتیبی که برای خورش کرفس آماده می کنید، تفت بدهید.
*سپس پیاز خرد شده را داخل قابلمه تفت بدهید و بعد از اینکه پیاز، طلایی شد، مرغ را اضافه کنید. *بعد از ده دقیقه، آرد، مقداری زردچوبه و نمک را به پیاز اضافه کنید و چند ثانیه تفت بدهید.
*بعد به مرغ سرخ شده، نعنا و جعفری و 2 لیوان آب اضافه کنید تا خوب پخته شود.
*بعد از اینکه خورش کمی جا افتاد در 20 دقیقه آخر پخت، گوجه سبزها را به آن اضافه کنید تا بپزد و رنگ آن تفییر کند.
توضیحات تکمیلی
خورش گوجه سبز جزء خورش های فصلی است
و زمان پخت و انتظار آن در حدود یک ساعت است .
خورش گوجه سبز را می توانید در وعده نهار یا شام سرو کنید.



ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید