شماره 40

طرز تهبه کوکوی لوبیا سبز/آش غوره

(شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۹) ۱۱:۴۷

معمولا توصیه می شود که در تابستان مصرف پروتئین حیوانی کاهش یابد و به جای آن از مواد گیاهی و سبزی ها بیشتر استفاده شود.

“کوکوی لوبیا سبز”، به عنوان یک غذای ساده لذیذ، مخصوصا برای شام می تواند جایگزین خوبی باشد.
مواد لازم برای4 نفر:
• سیب زمینی خرد شده: 2عدد متوسط
• لوبیا سبز خرد شده: 400 گرم
• هویچ متوسط: 1 عدد
• تخم مرغ: 4 عدد
• فلفل دلمه ای خرد شده: نصف پیمانه
• قارچ خرد شده: نصف پیمانه
• نمک و فلفل سیاه ، زرد چوبه: به میزان لازم
روش پخت کوکو لوبیا سبز
• لوبیا را از قبل نگینی ریز خرد کرده، بخار پز کنید.
• سیب زمینی ها را هم ریز خرد کنید و با کمی نمک و زرد چوبه سرخ کنید.
• هویچ را هم رنده درشت می کنیم.
• سپس در ظرفی مناسب لوبیا ها را با سیب زمینی ها ی سرخ شده مخلوط می کنیم و هم می زنیم. بعد هویج را به لوبیاها اضافه میکنیم .
بهتر است در هر مرحله، موادی را که اضافه می کنیم، خوب هم بزنیم ..فلفل دلمه و قارچ کاملا ریز شده را هم به همراه ادویه ها به داخل مواد کوکو اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم . در مرحله آخر تخم مرغ را اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم.
تابه را روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم تا داغ شود و بعد مواد کوکو را به صورت یکدست داخل تابه می ریزیم .البته می توانید به صورت کتلت با استفاده از قالب هم کوکوی لوبیا را سرخ کنید.
حرارت زیر تابه را ملایم میکنیم تا یک طرف کوکو پخته شود . اگر هنگام برگرداندن کوکو دچار مشکل بودید می توانید کوکو را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر طرف را جداگانه برگردانید .
وقتی سمت دیگر کوکو با حرارت کم پخت، می توانید در ظرف مورد نظر سرو کنید. استفاده از قارچ و فلفل دلمه ای در این غذا اختیاری است و می توانید حذف کنید.

آش غوره

مواد لازم برای تهیه “آش غوره”

“آش غوره” یک آش تابستانی که با داشتن چاشنی ترش مزه برای تعادل مزاج و حرارت بدن در فصول گرم بهار و تابستان یک پیش غذای مناسب است.
مواد مورد نیازبرای شش نفر:
• برنج: یک لیوان
• لپه: نصف لیوان
• سبزی آش: نیم کیلوگرم
• گوشت چرخ کرده : 200 گرم
• پیاز: یک عدد
• آبغوره: نصف لیوان(بسته به ذائقه می توانید کمک و زیاد کنید.)
• نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و پیاز سرخ شده :به میزان لازم

روش تهیه آش غوره:
* ابتدا پیاز ها را روی گوشت چرخ کرده رنده کنید و سپس زردچوبه و نمک و فلفل به آن افزوده و به حالت کوفته ریزه در بیاورید و بعد کمی تفت بدهید.
* برنج و لپه را بگذارید تا کاملا پخته شود و بعد سبزی را به خوبی تمیز و خرد کنید و با مقداری آب و نمک و فلفل داخل ظرف حاوی برنج و لپه بریزید.
زمانی که مشاهده کردید تمام مواد پخته شدند کوفته ریزه ها را داخل آن ریخته و آبغوره را به آن بیفزایید. پختن کامل مواد حدودا 1 ساعت بطول می انجامد.
وقتی آش شما به خوبی جا افتاد می توانید در سوپ خوری مورد نظرتان سرو کرده و با نعنا داغ و پیاز داغ آن را تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش غوره
آش غوره جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه است.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت است .
آش غوره را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .





تعداد بازدید : ۳,۵۰۱
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید