قنبر پلو/غم برپلو شیرازی

(شنبه ۲۵ اَمرداد ۱۳۹۹) ۱۰:۱۴

قنبرپلو یکی از غذا‌های اصیل و سنتی شهر شیراز است که در مراسم‌ها و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود. این پلوی مخلوط با کوفته‌های کوچک گوشت چرخ‌کرده با طعم ملسش اگر با سالاد شیرازی سرو شود، ترکیب فوق‌العاده‌ای خواهد ساخت. با طرز تهیه قنبرپلو شیرازی همراه ما باشید.

مواد لازم:

برنج:۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده:۱ کیلو
گردو:۱۰۰ گرم
کشمش:۲۰۰ گرم
رب انار:۲ قاشق غذا خوری
شیره انگور:۱قاشق غذا خوری
پیاز:۱ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
آرد نخودچی به مقدار لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

ابتدا پیاز رارنده کنید.قسمت رنده شده بدون آب را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده با کمی آرد نخودچی به همراه نمک و زردچوبه همزده و سپس خوب ورزدهید و به شکل کوفته های ریزی در آورده وگوشتهای قلقلی شده را نیز تفت دهید.

در مرحله بعدپیازخرد شده را تفت داده و در ادامه گردو را اضافه کرده و در پایان هم کشمش را اضافه و تفت دهید.

 برنج را  آبکش  کرده  لایه به لایه اول برنج را ریخته و بعد کوفته قلقلی ها را به همراه پیاز و گردو و کشمش تفت داده شده  به آن  اضافه کنید و آن را ادامه داده  تا مواد تمام شود و در آخردر یک تابه کمی رب انار را با شیره انگور تقت دهید و آن را روی برنج ریخته  و کمی آب و روغن هم دهید.

زمان لازم برای آماده شدن غذا حدود ۴۵ دقیقه است.

تعداد بازدید : ۱,۸۶۹
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید