شماره 43

تداوم اجرای پروتکل های بهداشتی اولویت کمیته شرایط اضطرار شرکت ملی صنایع پتروشیمی

تداوم اجرای پروتکل های بهداشتی اولویت کمیته شرایط اضطرار شرکت ملی صنایع پتروشیمی
(سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۹) ۰۹:۲۵

همزمان با شروع ویروس کرونا در ایران و برنامه ریزی برای مقابله با آن شرکت ملی صنایع پتروشیمی در راستای مسئولیت اجتماعی خود درشرایط بحرانی اسفندماه یکی از اولین صنایعی بود که با همکاری شرکت پژوهش وفناوری توانست محلول ضدعفونی کننده دست را تولید و عرضه نماید .

این نشریه گفتگویی با علی ربانی رییس کمیته شرایط اضطرار ساختمان  NPCدر خصوص برنامه های و الزامات پروتکل های بهداشتی و ایجاد شرایط ایمن برای کارکنان وخانواده محترم ایشان انجام داده است که امیدواریم مورد توجه شما مخاطبان گرامی قرار گیرد.

لطفا بفرماییداز اسفندماه سال گذشته شرکت ملی صنایع پتروشیمی چه اقدامات مهمی در راستای مسئولیت اجتماعی خود انجام داده است؟

شرکتهای پتروشیمی با راهبری ،شرکت ملی صنایع پتروشیمی در راستای عمل به تعهدات مسئولیت اجتماعی خود از ابتدای شیوع ویروس Covid-19 گام های مهمی را برداشت در ستاد شرکت هم با توجه به کمبود محلول ضدعفونی کننده دست در کشور با همکاری شرکت پژوهش و فناوری و کمکهای شرکتهای پتروشیمی در تامین مواد اولیه مورد نیاز، اقدام به راهبری تولید و توزیع این مواد گردید که جدای از تامین نیاز صنعت ، بیش از بیش از 70 هزار بطری در سطح بیمارستان ها و مراکز درمانی و نیز سایر ادارات و سازمان ها در 14 استان کشور به صورت رایگان توزیع شد.

از دیگر موارد می توان به پیگیری مدیران و همکاران شرکت برای افزایش تولید و توزیع آب ژاول توسط پتروشیمی کارون و توزیع محدود در سطح ستاد بین بیمارستانها و مراکز درمانی تهران و 10 استان کشور اشاره نمود.

- تصویب 650 میلیارد ریال تاکنون جهت هزینه های مرتبط با ویروس کرونا در شورای راهبردی شرکت های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر و عسلویه

- تولید و عرضه اختصاصی شرکت های پتروشیمی در بورس جهت تأمین نیاز تولیدکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی مورد تأیید وزارت بهداشت (ماسک، گان، لباس اتاق عمل و منسوجات بهداشتی)

- تأمین مواد موردنیاز جهت گندزدایی معابر و اماکن عمومی برای نیروهای بسیج و نیروهای مردمی

- نظارت بر سهمیه بندی و تحویل آب ژاول اختصاص یافته به بخش های متقاضی و اختصاص سهمیه به بیش از 14 استان

- تجهیز کامل 50 تخت نقاهتگاهی در ماهشهر و 240 تخت نقاهتگاهی در عسلویه و پشتیبانی نیازهای روزانه جهت بیماران بهبود یافته با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان

- اختصاص 200 هزار کیلوگرم ماده اولیه تولید البسه بیمارستانی برای تولید و توزیع رایگان حدود دو میلیون دست لباس استاندارد بیمارستانی

- تهیه و توزیع بیش از 20000 بسته مواد غذایی در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر و علسویه و توزیع در میان مددجویان کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی شهرستان های همجوار

چه برنامه های دیگری برای خانواده کارکنان در مقابله با ویروس کرونا در دستور کار است؟

بدیهی است سلامت کارکنان سازمان در درجه نخست کمک بسیاری به کاهش شیوع ویروس در خانواده کارکنان خواهد نمود و این مهم از روز نخست در دستور کار کمیته شرایط اضطراری ستاد شرکت ملی صنایع پتروشیمی بود با این وجود در کنار الزامات بسیاری که برای کارمندان درخصوص رعایت پروتکل های بهداشتی جاری شد، هماهنگی جهت تهیه و توزیع پک های بهداشتی برای همکاران محترم که شامل محلول ضدعفونی کننده در 6 مرحله، ماسک برای روزهای هفته و پمفلت های اموزشی برای ارتقای آگاهی بود و این روند ادامه دارد تا جایی که ادامه حفظ شاخص عدم انتقال ویروس از محل کار به منزل در حد صفر باقی بماند.

آیا کارکنان شرکت ملی صنایع پتروشیمی پروتکل های بهداشتی را به طور کامل رعایت می کنند و چه الزاماتی دراین زمینه وجود دارد؟

از ابتدای شیوع ویروس کرونا تدابیر لازم درخصوص کاهش شیوع ویروس و حفظ سلامتی کارکنان مجموعه اتخاذ گردیده است و در همین راستا همکاران محترم شرکت ملی صنایع پتروشیمی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی کمک شایانی در این جهت نموده اند که جا دارد از یکایک این عزیزان تشکر و قدردانی نمایم. همکاران محترم با استفاده از ماسک از ابتدای ورود به ساختمان و تردد در طبقات مهمترین گام را در سلامتی خود و دیگران بر می دارند و تلاش می شود با تصمیمات موثری که در کمیته شرایط اضطراری که با حضور فعال کلیه اعضاء گرفته می شود حفظ سلامتی مجموعه تداوم یابد.

همچنین تردد میهمانان و مراجعین بدون ماسک ممنوع می باشد و کلیه مراجعین محترم بسان کارکنان تب سنجی و کنترل عمومی می شوند.

کمیته اضطرار شرکت در ارتباط با کارکنان دارای شرایط خاص (بانوان ، بیماران و...) چه اقدامات ویژه ای انجام داده است ؟

باتوجه به اینکه شیوع ویروس کرونا برای افراد با شرایط خاص بیشترین خطر را دارد، تمهیدات مناسبی توسط همکاران اینجانب در کمیته شرایط اضطراری ستاد با همکاری کلیه مدیریتها و ادارات مرتبط اندیشیده شد و این گروه از همکاران در اولین جلسه کمیته که در تاریخ اول اسفند 98 برگزار شد شناسایی و تمهیداتی چون اولویت دورکاری و مرخصی و.. را تصویب و جاری شد.

مهمترین کارها وموانع در راستای ایمن سازی فضای اداری در طول این مدت چه مواردی بوده است؟ این اقدامات چه نتایجی در برداشته است؟


بدیهی است فاصله گذاری اجتماعی و کاهش ساعات کاری پرسنل می تواند از مهم ترین عوامل جهت ایمن سازی سازی فضای اداری باشد. علی رغم اجرای سیاست دورکاری کارکنان و استفاده از ظرفیت یک سوم کارمندان در محیط اداره در ماه های ابتدایی شیوع ویروس کرونا، عواملی مانند عدم ابلاغ تمدید برنامه دورکاری توسط ستاد ملی مقابله با کرونا و نیز عدم دسترسی به سیستم اتوماسیون اداری در خارج از محیط شرکت مشکلاتی را برای اجرای سیاست های ابلاغی و مصوب کمیته که براساس شرایط خاص این ساختمان ایجاب می نمود ایجاد کرد. این امر و نیز فضای اداری ستاد که به صورت فضای باز می باشد باعث گردیده است حضور تعداد نفرات زیاد در فواصلی مانع از ایجاد فاصله گذاری مورد انتظار گردد.

همچنین تهیه محلول‌های مخصوص گندزدایی، ماسک و دستکش مورد نیاز واحدهای مختلف، ضدعفونی مداوم کلیه لوازم، سطوح، دستگیره‌ها، فضاهای درمانی، وسایل نقلیه و سرویس های بهداشتی و الزام همکاران به استفاده از ماسک و رعایت بهداشت فردی از جمله اقدامات مهم درخصوص ایمن سازی فضای اداری است که در این مدت با تلاش مستمر کمیته شرایط اضطراری شرکت و همکاران محترم اداره کل خدمات اداری و اجتماعی، امور اداری و حراست صورت پذیرفته است و جا دارد از همکاران محترم برای مشکلاتی که در تهیه ماسک در روزهای اول شیوع ویروس وجود داشت عذرخواهی نمایم.

آمار تعداد مبتلایان در شرکت و درصد بهبود یافتگان تاکنون؟

آخرین آمار تعداد متبلایان به ویروس کووید-19 در شرکت از ابتدای شیوع ویروس کرونا 35 نفر می باشد که از این تعداد 32 نفربهبود یافته ­اند و مابقی همکاران هم در حال طی مراحل بهبود هستند.

پیشنهاد وسخن آخر

در پایان ضمن تشکر از حمایت های بی دریغ مدیرعامل محترم شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مدیر محترم توسعه منابع انسانی و مدیریت محترم HSE و سایر مدیران و روسا و همکاران محترم ، از اعضای محترم کمیته شرایط اضطراری برای همراهی و تلاش در این راه و همکاران پرتلاش بخش های مختلف ایمنی ، تدارکات ، خدمات اداری و سایر بخش های اداره کل خدمات و اداره حراست و خدمات تخصصی، پزشک درمانگاه ،بسیج و روابط عمومی و امور فناوری اطلاعات که با همکاری با کمیته زمینه داشتن محیطی عاری از ویروس را برای خدمت موثر صنعت پتروشیمی فراهم نمودند تشکر نموده و با توجه به اینکه مهار این ویروس نیاز به عزم ملی و همکاری همه گروهها دارد تداوم اجرای پروتکل ها تا به صفر نزدیک شدن ان را خواستارم .

تجربه و علم با هم پایین بودن هزینه پیشگیری را به همه اثبات کرده است بنابراین ضمن توصیه به خود ، از همه همکاران و هموطنان عزیز درخواست می گردد تا با رعایت پروتکل های ابلاغی به مهار و کنترل انتشار ویروس کمک نمایند .

تعداد بازدید : ۳,۶۱۹
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید