لطفا بیوگرافی خود را بیان کنید؟
حدیث اکبری متولد سال 1375هستم. پدرم کارمند حراست پتروشیمی اصفهان است و هم اکنون دانشجوی ترم آخر رشته مهندسی مکانیک دانشگاه دامغان هستم.
آیا به کارهای پژوهشی علاقمندید؟در چه زمینه هایی کار پژوهش انجام می دهید؟
بله من بسیار به کارهای پژوهشی علاقمندم و در زمینه های مختلف تا به حال فعالیت داشته ام از جمله نانو، دینامیک مولکولی، ساخت پروژه های در حیطه ی دانشگاه، نوشتن مقاله و همچنان در حال فعالیت در زمینه ی مقاله هستم.
در خصوص مقاله ای که برای دهمین همایش محیط زیست انرژی فرستادید توضیح دهید؟
اسم مقاله من پتانسیل سنجی زیست توده کشور; به منظور استحصال انرژی پاک از منابع طبیعی پایدار است که این مقاله با کمک استاد راهنمای بنده جناب دکتر علیرضا حیدری که عضو هییت علمی دانشگاه دامغان هستند نوشته شد و برای دهمین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و منابع طبیعی پایدارارسال گردید. اطلاعات آماری از سایت وزارت نیرو (دفتر برنامه ریزی و اقتصادی کلان برق و انرژی) براساس ترازنامه انرژی سال جمع آوری شده و بقیه ی اطلاعات استفاده شده از تحقیقات و مطالعات مقاله ها به کمک استاد راهنمای بنده گرفته شده و مرتب شده و به صورت مقاله انسجام یافته است.
چه عاملی باعث شد که شما و همکارتان به فکر ارائه مقاله در این زمینه باشید؟
من بسیار علاقمند به کارهای پژوهشی از جمله مقاله نوشتن و تحقیقات و تست گرفتن از مواد و ساخت و تولید هستم بنا به همین با مراجعه به استاد راهنمای اینجانب ایشان موضوع را مشخص کرده و روش تحقیق را به بنده آموختند و سپس شروع به تحقیق و مطالعه کردم و پس آماده شدن مطالب و تایید توسط استاد راهنما به کنفرانس محیط زیست ارسال شد.
ویژگی مقاله ی شما چگونه بود که مورد پذیرش قرار گرفت و منجر به چاپ شد؟
در بسیاری از کنفرانس هایی که انجام می شود مقاله هایی مورد پذیرش قرار می گیرد که بروزترین و جامع ترین و جدید ترین اطلاعات را دارا باشد که مقاله ی ما دارای این اطلاعات بود.
به غیر از این مقاله مشترک آیا مقاله دیگری هم در این زمینه یا زمینه های دیگری هم ارائه دادید؟
بله به تازگی مقاله ای در زمینه ی دینامیک مولکولی ارسال کرده ام.
آیا به این فکر هستید که در نشریات و همایش های داخلی دیگری هم مقاله ارائه دهید؟
بله، بسیار علاقمندم که بتوانم مقاله های بیشتری بنویسم و در نشریات به چاپ برسانم.
در نشریات وهمایش های خارجی چطور؟
بله در برنامه ی آینده ام است.
چاپ این مقاله چه امتیازی برای شما دارد؟
ممکن است بتوانم بعنوان یک رزومه علمی در مقاطع بالاتر از آن استفاده کنم.
وضعیت محیط زیست چگونه است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب پیشنهادی دارید؟
دنیا هرروز رو به فراوانی است و هیچ چیز تمام نمی شود چون خداوند می خواهد انسان در فراوانی باشد. حتی اگر آب های شیرین در حال اتمام باشد با علم نانو می توان تمامی آب های شور را به شیرین تبدیل کرد، هیچ چیز در دنیا به انتها نمی رسد و همه ی این محدودیت ها باعث بوجود آمدن علمی جدید می شود که هررو انسان را به سمت فراوانی سوق می دهد.
به طور کلی برای کسانی که می خواهند در زمینه های مختلف مقاله ارائه دهند توضیح دهید از کجا و چه مراحلی را برای موفق بودن باید شروع کنند؟
مطالعه ی مقالات فراوان، کمک گرفتن از اساتید مجرب و دارای زمینه ی علمی قوی، صبور بودن به این علت که نتیجه ی علمی گرفتن دارای پورسه ی طولانی آموزش و مطالعه ی زیاد و سپس استخراج مطلب جدید است همچنین اگر مقاله دارای محاسبات باشد باید بسیار دقت به خرج داد.
شما قبلا یک اختراع هم داشتید آیا آن را به ثبت رساندید توضیح دهید در چه مراحلی هست؟
در حال حاضر بدلیل پاندمی کرونا نتوانستم دستگاهم را به روز رسانی کنم.
آیا در این زمینه ها مورد حمایت شرکت پتروشیمی اصفهان هستید؟یا مستقل عمل می کنید؟
خیر مورد حمایت نبوده ام و تمامی فعالیت هایم بصورت مستقل بوده است.
آیا کار شاخص دیگری هم انجام داده اید یا در حال انجام آن هستید؟
همانطور که پیشتر اشاره کردم به تازگی مقاله ای جدید در زمینه لمپس(دینامیک مولکولی) نوشته ام و به دو کنفرانس ارسال کرده ام (نهمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی ایران و هفتمین کنفرانس بین المللی کامپوزیت) و به تازگی از کنفرانس مواد و متالوژی موفق به پذیرش گواهی مقاله شدم.
چه برنامه هایی برای آینده دارید؟
در حال حاضر در راستای آموزش و ارتقای علمی خود هستم و امیدوارم مقاله ی ISI بتوانم بنویسم و به ثبت برسانم.
سخن آخر و پایانی شما؟
برای قدم های بزرگتر و رشد وشکوفایی علم در صنعت و پیشرفت کشور باید تلاش بیشتری انجام شود و این مستلزم حمایت مسئولین از افراد مستعد است تا شاهد فرار مغزها از کشور نباشیم. این حمایت باعث موفقیت بیشتر من و بقیه ی افراد موفق و در نتیجه پیشرفت کشورمی شود.