مواد اولیه کبه عربی
◦ برنج ۶ پیمانه
◦ نمک و فلفل به مقدار کافی
◦ زردچوبه به میزان لازم
◦ گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
◦ پیاز متوسط ۲ عدد
◦ سیب زمینی متوسط ۴ عدد
◦ روغن سرخ کردنی به مقدار کافی
◦ سبزی معطر ۲۰۰ گرم
خلال بادام
طرز تهیه
سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و تفت بدهید یا میتوانید سیب زمینی ها را بپزدبعد از خنک شدن بکوبید تا کاملا له شودپیاز را خرد کنید و داخل همان تابه بریزید. آن را چند دقیقه تفت بدهید سپس گوشت چرخ کرده را همراه با نمک، فلفل و ۱ قاشق چایخوری زردچوبه به تابه اضافه کنید و چند دقیقه روی شعله متوسط تفت بدهید تا گوشت پخته شود.
سپس سبزیجات معطر خرد شده را اضافه کنید دو دقیقه دیگر تفت بدهید. در این مرحله سیب زمینی سرخ شده و خلال بادام را روی گوشت بریزید و یکی دو دقیقه دیگر به تفت داد ادامه دهید.
حال نوبت به آماده کردن برنج میرسد. می توانید از نیم دونه برنج هم استفاده مقداری نمک و نصف قاشق زردچوبه را هم اضافه کنید.
یا یک عدد سیب زمینی بپزید یا یک عدد سیب زمینی نسبتاً کوچک را هم روی برنج قرار دهید و برنج را دم کنید.
برنج را همراه با سیب زمینی چرخ کنید.یا از کوبیدن هم میتوانید استفاده کنید ولی چرخ کردن نتیجه خیلی بهتری دارد.
حال برنج چرخ شده را به شکل کوفتههایی به اندازه یک پرتقال متوسط در آورید. باید حدود ۲۰ عدد کوفته داشته باشید. موقع پیچیدن کبه یککاسه آب کنار دست بگذارید و هر بار دست خود را کمی خیس کنید.
یکی از کوفتههای برنجی را بردارید و آن را روی دستتات به شکل یک دایره بزرگ پهن کنید. یکی دو قاشق از مواد میانی را وسط آن بریزید و سپس خمیر یرنجی را دور آن بپیچید.
کبههای آماده شده را در مقداری روغن سرخ کنید و نوش جان بفرمایید.