طرز تهیه بامیه خانگی ویژه ماه رمضان

طرز تهیه بامیه خانگی ویژه ماه رمضان
(پنج شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱) ۱۴:۵۸

زولبیا، بامیه و گوش فیل از خوشمزه ترین شیرینی های ماه رمضان هست. اگه میخواین در منزل بامیه درست کنید به ادامه این مطلب توجه کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بامیه خانگی

آرد ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
تخم مرغ  ۲ تا ۳ عدد
کره ۵۰ گرم
شربت بار ۲ قاشق سوپخوری
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری

شربت بار

برای شربت:
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری

مراحل آماده سازی

شربت بامیه

 آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).

برای آماده کردن خمیر بامیه، آب و کره رو داخل قابلمه‌ای (بهتره قابلمه نچسب استفاده کنید) روی حرارت متوسط قرار بدین تا کره آب بشه و آب به جوش بیاد.

۲- بلافاصله آرد رو اضافه کنین و اجازه ندین آب تبخیر بشه. وقتی که قل زد، آرد الک شده رو به یکباره اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا خوب مخلوط شه و بعد حرارت رو کم کنید.چه زمانی آرد باید به خمیر بامیه اضافه شود؟

۳- خمیر جمع شده رو مدام با پشت قاشق چوبی هم بزنید و تکه تکه کنین تا خوب پخته بشه و آب داخل خمیر تبخیر بشه. مدام خمیر رو جمع کنین و دوباره تکه تکه کنین.

۴- اجازه بدین خمیر از داغی بیفته؛ اما نباید سرد بشه. فقط از حرارت افتادنش کافیه حالا یک قاشق شربت آماده شده رو بهش اضافه کنید.

تکه تکه کردن خمیر و اضافه کردن کمی شربت به خمیر بامیه

۵- یک تخم مرغ رو به خمیر اضافه کنید و با همزن بزنید تا تخم مرغ کاملا به خورد خمیر بره و بعد تخم مرغ دوم رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا خمیر کاملا یکدست بشه؛ اگه خمیر حالت چسبندگی داشت، کافیه.

اگه خمیرتون چسبنده نبود، (به دلیل بزرگی و کوچکی تخم مرغ‌ها یا کیفیت آرد) یک عدد تخم مرغ رو داخل ظرفی بشکنید و با چنگال مخلوط کنید تا از حالت لختگی خارج بشه و بعد یک قاشق از تخم مرغ رو به خمیر اضافه کنید و هم بزنین.

۶- داخل قیف، ماسوره دلخواه رو قرار بدین (از ماسوره ستاره و شکوفه در سایز های کوچک و بزرگ میتونین استفاده کنین). بهتره که برای بامیه از قیف پارچه‌ای استفاده کنین؛ چون خمیر کمی سفته و احتمال پاره شدن قیف پلاستیکی هست.

۷- داخل تابه، روغن مخصوص سرخ کردن بریزین. روغن بامیه، موقعی که بامیه ها رو داخلش میذارین، باید سرد باشه. بنابراین به کمک قیچی بامیه ها رو در اندازه دلخواه داخل روغن قیچی کنید. ( یعنی قیف رو فشار بدین تا خمیر بیرون بیاد و به طول دلخواه قیچی کنین)

سر قیچی رو هر از گاهی به روغن داخل تابه بزنین تا به خمیر نچسبه!

۸- وقتی ظرف پر شد، اون رو روی حرارت متوسط قرار بدین تا بامیه ها پف کنن و شروع به سرخ شدن کنن. هر از گاهی بامیه‌ها رو تکون بدین و زیر و رو کنین تا یکدست شرخ بشن.

۹- وقتی به خوبی سرخ شدن، از روغن خارج کنین و بلافاصله داخل شربت بریزین و مخلوط کنین.

اجازه بدین دو الی سه دقیقه بمونه بعد از شربت خارج کنین. سپس در طرف مورد نظر بچینید و با خلال بادوم یا خلال پسته تزیین کنید.

 
تعداد بازدید : ۱۹۹
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید