مواد لازم
شوید - خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نیم قاشق چایخوری
نمک نیم قاشق چایخوری
عسل 2 قاشق چایخوری
شیر 2 قاشق غذاخوری
ماست یونانی 1 پیمانه
بادام - خلال شده یا گردو نیم پیمانه
پیازچه -بزرگ 3 عدد
کرفس 3 ساقه
انگور قرمز یا کشمش - نصف شده 2 پیمانه
سینه مرغ - پخته شده 3 پیمانه
ریحان :به مقدارلازم
قارچ کوهی"2عدد
طرز تهیه سالاد کرفس و مرغ
سینه مرغ را بپزید و مکعبی خرد کنید. انگورها را از وسط نصف کنید و به همراه کرفس خردشده، مرغ، پیازچه خردشده ، قارچ وخلال بادام یا گردو و ریحان را در یک کاسه بزرگ بریزید.
برای تهیه سس سالاد ماست یونانی، شیر، عسل، نمک و فلفل را در یک کاسه دیگر خوب مخلوط کنید. سس را روی مواد سالاد بریزید و هم بزنید تا تمام مواد به آن آغشته شوند. کمی از سالاد بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سالاد مرغ و کرفس آماده خوردن است، اما اگر آن را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد، طعم بهتری خواهد داشت.
هنگام سرو کمی شوید خردشده روی سالاد بریزید. این سالاد را میتوانید با کمی خلاقیت به ذائقه خانوادهتان نزدیکتر کنید.