چیز کیک تیرامیسو

چیز کیک تیرامیسو
(پنج شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۱) ۱۵:۵۰

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که به صورت لایه ای با بیسکوییت مخصوص و کرم پنیر و خامه تهیه می شود.

 در چیز کیک تیرامیسو، پایه یک کیک ساده اسفنجی است که با مواد چیز کیک کاور می شود. همچنین کیک با قهوه خیس می شود که طعم تیرامیسو را به خود می گیرد. این چیز کیک بسیار خوشمزه است و می توان به عنوان دسر در مهمانی ها سرو نمود. در ادامه دستور پخت چیز کیک تیرامیسو و مواد لازم برای تهیه این دسر را مشاهده می کنید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک تیرامیسو

پنیر ماسکارپونه یک فنجان
پنیر خامه‌ ای 300 گرم
قهوه یک چهارم فنجان
آرد: ۱۸۰ گرم
بکینگ پودر:۱ قاشق چای خوری
وانیل: یک قاشق چای‌خوری
خامه :یک فنجان
خاک قند :یک‌چهارم فنجان
ژلاتین پودری: یک قاشق غذا‌خوری

طرز تهیه چیز کیک تیرامیسو

برای تهیه چیز کیک خوشمزه با طعم تیرامیسو در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و به خوبی بهم می زنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.

سپس مقداری آب سرد را به این مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به آن اضافه می کنیم. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

کف قالب را کاغذ روغنی پهن می کنیم و روی آن را چرب می کنیم. مواد خمیری را داخل آن ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار می دهیم تا کیک پخته شود. کیک را از فر خارج کرده تا خنک شودو سپس درون یخچال به مدت یکی دو ساعت قرار می دهیم تا کامل سرد شود.

قهوه تلخ را درست می کنیم و روی کیک سرد می ریزیم تا خوب به خورد کیک برود. یک کاسه برداشته و پنیر خامه ای و ماسکارپونه و شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. این کار را با همزن انجام می دهیم.

در این مرحله ژلاتین را در آب سرد می ریزیم و خیس می کنیم تا در آب به طور کامل حل شود. در ادامه یک قابلمه مناسب برداشته و چند قاشق از مواد پنیری و خامه را درون آن می ریزیم و کمی حرارت می دهیم تا مواد روان شوند.

بعد از اینکه ژلاتین خیس خورد با مواد گرم مخلوط می کنیم تا حل شود. این مایع را به مخلوط پنیری اضافه کرده و آرام هم می زنیم تا به خورد کرم برود. در آخر خامه فرم گرفته شده را هم اضافه می کنیم.

کیک را درون یک قالب قرار داده و روی آن را از مخلوط کرم می ریزیم و به مدت ۴ تا ۸ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و سفت شود. به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

تعداد بازدید : ۲۲۴
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید